Sari la conținut

Taxiul Bucurestean

2269771896_5fdc85d859_m Azi am venit acasa cu taxiul, nu din cauza ca am fost la vreun chef si nu ma puteam deplasa cu masina (cum ar zice cineva ;) ) ci din cauza ca il menajez pe Fotzosul pana luni cand il duc la doctor.

Am chemat un taxi Leone care pe tot drumul spre casa mi se parea ca se dezmebreaza. Era un gunoi de masina, un logan care de afara arata ok dar cum mergea… nu pot sa va descriu in cuvinte. Totul trancanea, trosnea si iti dadea o impresie de nesiguranta de nedescris.

Soferul un manelist convins a vorbit la telefon aproapte tot drumul cu "fratele lui" si nu-mi inspira nici asta senzatia de siguranta.

Am scris postul asta pentru ca vreau pareri despre taximetre, despre taximetristi de la cei care folosesc aceste servicii mai des.

Va simtiti in siguranta in taxiul Bucurestean?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. andrey91 16 Nov 2008 @ 03:41

    doar banul sa il ia :)

    Raspunde
  2. Ghiocel07 16 Nov 2008 @ 20:03

    La noi e si mai rau. Am vazut taximetristi foarte tineri, fara experienta, merg cu viteza, fac viraje si depasiri periculoase. Masinile sunt mai ceva ca din programul “rabla”. Ai impresia ca treci cu piciorul prin podea. Sarme de tot felul atarna prin masina, murdarie, soferi neangrijiti, miros insuportabil, muzica data la maxim. Din pacate nici aici nu se vrea sa se faca ordine.

    Raspunde
  3. Ioana 16 Nov 2008 @ 20:40

    Eu am o mica afacere cu masini de taxi si pot sa va contrazic. In ultimul timp lucrurile au evoluat in bine. Conditiile de transport sunt tot mai bune, se respecta cu strictete normele de confort si siguranta. Din pacate va mai dura ceva pana vor fi scoase din folosinta masinile “depasite”. Cat despre soferi, sunt oameni si oameni. Am avut soferi tineri, fara experienta cum a zis cineva, dar care isi faceau foarte bine meseria. Un alt aspect ar fi muzica pe care o asculta soferii in masina. Aceasta poate fi schimbata, trebuie doar sa ceri.

    Raspunde
  4. ama 19 Nov 2008 @ 10:43

    am mers odata cu un taxi in care erau agatate tot felul de papitoaie si pe plafon si parbriz, cu nenumarate oglinzi si oglinjoare si pe de-asupra soferul mai si fuma cu geamul foarte putin deschis, in conditiile in care eu sunt si nefumatoare. mi s-a parut cel mai lung drum :)>-

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)