Sari la conținut

Castiga 2 bilete la“Roni Size & MC Dynamite”

Sambata 4 iulie in club Fabrica.

roni-size

Roni Size , celebrul producator si DJ de drum & bass, va invarti platanele pentru prima data in Romania, pe 4 iulie, in Club Fabrica din Bucuresti. DJ-ul il va avea alaturi pe MC Dynamite, cu ajutorul caruia va face sa transpire publicul din Fabrica mai bine de doua ore.

Cateva date pe scurt pentru cei ce nu cunosc foate bine evenimentul, dar sunt interesati: “Dupa castigarea premiului Mercury cu albumul New Forms in ’97, Roni Size a demonstrat lumii intregi ca muzica electronica nu inseamna doar Chemical Brothers sau Prodigy, artisti in fata carora Roni a castigat acest premiu, acordat pentru cel mai bun album din Anglia.

Si acum CONCURS: celor pasionati de gen le dau 2 bilete la evenimentul de sambata daca imi povestiti o intamplare tare de la ultimul concert la care ati fost sau daca ma convingeti in alt fel  ca meritati aceste bilete. Comentati, convingeti-ma si sambata veti fi alaturi de preferatii vostri.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
7 comentarii
  1. ionut 30 Jun 2009 @ 22:44

    Consider ca as putea merita unul din biletele alea doua, desi nu bag mina-n foc.
    Desi sunt un chiulangiu feroce, in ultima luna mi-am facut bine treaba la birou; apoi… luna asta nu prea mi-am mai necajit vecinii cu reuniuni tirzii de sufragerie; dup’aia… am citit mai mult ca in celelalte luni, si in fine, un mare evantai de marturii de-astea de excelenta. Astazi insa mi-am scos ghipsul si as vrea sa compensez cumva aceasta pierdere brusca de popularitate (fara ghips nu te mai vrea nici dracu), daca se poate chiar simbata seara. Iar Dirty Beats would do just fine:P

    Raspunde
  2. Roxana 1 Jul 2009 @ 13:25

    Mi-as dori foarte mult sa merg la acest concert, in mare parte pentru ca prietenul meu este innebunit dupa roni size. Inca de cand l-am cunoscut printre primele cuvinte pe care mi le-a spus au fost: “… si tie iti place roni size?” :)) si am avut noroc ca am sups da… si de 2 ani si 3 luni inca mai suntem impreuna (chiar azi e ziua noastra):D In fine, cu toate ca atunci nu prea stiam multe despre drum and bass sau muzica electronica (eram mai mult cu rockul), acum am ajuns sa fiu mai rau ca el :P Cat despre o intamplare tare de la ultimul concert nu am (acesta fiind parca noisia la arenele romane si nu am facut nimic tare acolo :| ), insa pot sa va zic cum a fost la prodigy (cokelive 2007). Cokelive a fost primul mare festival la care am fost si dupa parerea mea si cel mai tare. Acolo am mi-am dat seama cat de tare poate sa-mi placa muzica si ce as face sa “ajung cat mai aproape de ea”, si la propriu si la figurat. In ziua in care au cantat prodigy, a doua zi a festivalului am fost chiar de la inceput, iar ei trebuiau sa vina pe scena pe la 22.00 insa baietii au fost putin nerabdatori si au ajuns mai devreme putin. Cum eu ma asteptam sa intarzie pentru ca “asa se face” nu am avut timp sa ajung in fata la moshpit si cum paza de acolo era infernal de stricta nu mai lasau pe nimeni sa se spropie de scena. Cand am vazut ca nu se lasa “doi pe doiul” din fata mea am inceput sa ma isterizez si fac pe nebuna ca o sa mor daca nu ajung acolo timp de cam 10 minute pana cand fiara s-a saturat sa auda smiorcaielie unei fete de 50 kile si a cedat :D:D moment in care am simtit ca pot obtine orice ;;) mi-am luat prietenul de mana si fara sa-mi pese daca namila (bgs-ul) ma va lua pe sus am intrat in moshpit si am dansat si zbierat de cred ca si cel mai fioros roker/punker de acolo a simtit un fior >:)… si cam asta e povestioara mea… nu stiu daca am convins pe cineva, insa va spun sincer ca dupa noaptea aia am ajuns sa iubesc mai mult decat orice muzica electronica si tot pachetul cu care vine ea… asa ca eu zic ca merit sa imi duc iubitul la inca o noapte de neuitat ;)

    Raspunde
  3. Vladislav Namașco 2 Jul 2009 @ 15:31

    Cel mai tare party la care am fost în ultima vreme a fost atunci cînd mi-a fost ”furat” mobilu. Am zburdat ca un țap pe stîncile Orheiului Vechi sub ritmurile nebunatice ale drum and bass-ului. Așa turbînd nici nu am observat cum din adîncul buzunarului din spate (da, îl ţineam în spate pentru că buzunarele alea din față erau rupte:) mobilul a ieșit la plimbare. Un om bun l-a găsit jos, în încercarile sale de a găsi stăpînul a dat peste un om rău de tot, acela din urmă a ”privatizat” mobilu și a dispărut în zare.

    Nimernicul nici nu realizează cît de mult m-a distrus moral, mai puțin în acea seară pe care am dus-o pînă la capăt cu chiu cu vai.

    Cred că Roni Size ar face să uit de timpurile acestea rele și că tristeţea și deznădejdea va dispărea pe veci de pe fața mea în urma evenimentului de sîmbata seara!

    Raspunde
  4. Mihaescu Alina 3 Jul 2009 @ 10:58

    Gandul meu dupa ce am citit “”invitatia” la concurs pentru a castiga bilet la Roni Size,a fost simplu.Fiecare moment drum`n`bass trait de mine a avut un anumit specific si m-au ajutat sa construiesc,asa caramida cu caramida un adevarat zid pe care scrie mare D`n`B.Mi-ar trebui mult prea multe litere ca sa arat sentimentele celor mai tari petreceri/concerte,dar vreau doar sa arat un lucru de care eu sunt mandra si care stiu ca adauga putin condiment zilei de 04 iulie.Am stat un an de zile in Timisoara,perioada si locul perfect pentru a te educa pentru a deveni dependent de drum`n`bass.Cateodata lucrurile sunt atat de frumoase incat nu iti vine sa mai renunti la ele….dar pe mine concertul Roni Size m-a facut sa vin acasa cu o saptamana mai devreme decat trebuia,din Timisoara.Muzica buna,care iti place cu adevarat si dorinta de a participa la un concert care se preconizeaza a fi … incendiar ;)) ,te face sa uiti de dezavantajele drumului infernal si interminabil pe caldura,de plictiseala,de tot ce consideram a fi neplacut.Si cum din fericire am inceput si noi sa fim tinta multor artisti straini,concertele si evenimentele se tin lant in Bucuresti.Cred ca o sa trebuiasca sa mai dau duminica un comentariu in care sa mentionez,sa descriu ziua de azi si cea de maine ca si continut pentru “Cele mai tari concerte”,asta pentru ca acum imi adun energie pentru Grime Summer Slam(eveniment dubstep astazi) si pentru seara Roni Size.Distractie placuta tuturor si sa ne auzim cu impresii dupa concert/e.Multumesc!

    Raspunde
  5. octavian 3 Jul 2009 @ 13:27

    eu zic ca VLAD merita sa castige, poate isi recupereaza telefonul :D

    Raspunde
  6. octavian 3 Jul 2009 @ 20:25

    cand dai invitatia? cu 2 ore inainte sau cum?

    Raspunde
  7. criserb 4 Jul 2009 @ 11:30

    podiumul concursului este :
    locul 1: Mihaescu Alina – castigator
    locul 2: Roxana
    locul 3: Vladislav

    am facut acest top in cazul in care castigatoarea nu va raspunde la mail in cel mai scurt timp posibil, iar premiul se va duce la cel de pe locul 2.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)