Sari la conținut

Masuta de cafea – economisire spatiu

De ceva vreme citesc lista de bloguri construtia de-a lungul timpului cu grija de Octavian. Zilele trecute pe unul dintre ele, mi-a sarit in ochi o masuta de cafea care se poate transforma foarte usor intr-o masa pe care poti sa iei cina, o masa la care poti sa stai sa joci rummy.

In pozele de mai jos se pot vedea mai multe modele, in asa fel incat sa acopere o gama larga de gusturi.

ozziotablespacesaving1

ozziotablespacesaving2

ozziotablespacesaving3

  ozziotablespacesaving4

Mai multe poze pe site-ul producatorului.

Avand in vedere ca stau intr-o garoniera iar spatiul este una din marile probleme chiar ma gandesc sa-mi cumpar asa ceva. Problema cea mare este ca nu stiu unde as putea s-o gasesc in romania, si nu cred ca este foarte avantajos sa o aduc de afara, mai exact din Italia tara unde este ea produsa de catre Ozzio Design.

Marele avantaj al acestor masute este economia de spariu rapiditatea cu care se transforma dintr-un obiect de mobilier in altul :)

masa4

masa5

masa3

masa2

masa1

Mi-i se pare o chestie foarte utila si cool in acelasi timp chiar si pentru case mai mari, acolo unde spatiul nu e chiar o problema.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
3 comentarii
  1. sip 10 Apr 2008 @ 07:58

    Nu arata rau de loc …

    Raspunde
  2. Bogdan 10 Apr 2008 @ 08:16

    e buna si ca masa de calcat? :D

    Raspunde
  3. criserb 10 Apr 2008 @ 10:24

    Porobabil e buna si de alte chestii :P

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)