Sari la conținut

Masina de spalat rufe slim

Masina de spalat rufe Arctic AFD1000A , 1000 RPM, 6 Kg, Clasa A , LCDRaca vrea sa-si cumpere o masina de spalat rufe, slim. Nu are loc de una normala, asa ca una slim se incadreaza perfect in locul prevazut pentru ea.

Ma uitam si eu din curiozitate azi pe net si am vazut ca una slim, marca lui preferata este destul de scumpa, 2799 lei. Cam mult as spune, doar pentru ca el este indragostit de Bosch.

Cautand alte modele comparative, vad ca preturile sunt si normale, adica de la 899 lei ceea ce mi se pare de bun simt.

Totusi, nu stiu mare lucru de masina de spalat Artic, si eu daca as fi in locul lui nu as lua-o chiar pe cea mai ieftina. Sunt curios de experienta voastra.

Multa lume zice ca o masina slim suporta un volum de haine mai mic. Dar din specificatiile de pe site nu e chiar asa. Eu am acasa un Whirlpool normal, nu slim, in care pot sa bag vreo 5kg de haine.

Printre masinile slim ce le-am gasit pe net, vad ca suporta pana la 6kg de haine ceea ce nu inseamna ca nu sunt incapatoare.

Ce puteti sa-mi spuneti de masinile slim, in afara de faptul ca sunt mai noi pe piata, au dezavantaje sau este doar un mit?

@Raca – eu ti-o recomand pe asta. Am cautat putin pe net si din ce-am inteles este super ok. 1000rpm, 6kg, Clasa A+, garantie 3 ani.

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
14 comentarii
  1. serbanra 8 Oct 2012 @ 12:32

    Eu am de cativa ani o masina de spalat slim – marca Ariston. Sunt foarte multumit si nu exista nicio diferenta de spalare, cantitate, calitati fata de una normala. Din ce stiu brandul Arctic apartine de General Electric. De la Gaesti se exporta la greu – masini de spalat, frigidere, aragaze. Asa ca banuiesc ca la calitate stau f bine. Eu unul as lua modelul de mai sus. Produs facut in Romania la calitate americana!

    Raspunde
  2. marius 8 Oct 2012 @ 12:51

    Eu am o masina de spalat LG WD-12480NP slim cumparata de 2 ani. A costat vreo 1200 lei la acea vreme, putin peste una Arctic cu aproximativ aceleasi specificatii. Evident, am ales-o din cauza lipsei de spatiu dar in afara faptului ca e mai mica cuva, nu cred ca are alte dezavantaje. Tehnologia e aceeasi, zgomotul la fel :)
    Si eu as merge pe cea recomandata de tine.

    Raspunde
  3. Simina 8 Oct 2012 @ 12:52

    Arctic sunt masini de spalat chiar foarte bune, iar in 3 ani nu am avut deloc probleme cu ea. Tot ce am sa-i reprosez este ca ciclul de spalare pentru programele pentru rufele din bumbac tine foarte mult. Chiar si 2 ore si jumatate… Cel putin la modelul meu.

    Raspunde
  4. raul 8 Oct 2012 @ 14:51
    Raspunde
  5. criserb 8 Oct 2012 @ 15:24

    @raul – e cam SF asa :) Imi place designul, dar parca nu mi-as lua asa ceva ca sa o inchid intr-un dulap :)

    Raspunde
  6. cipoc 8 Oct 2012 @ 17:33

    masinile slim sunt aparute de cel putin 2-3 ani, si indesit cred ca detine recordul la dimensiuni, era un model cu 4.5 kg la 40 cm adancime
    Masina slim este cumparate de obicei de cei care nu prea au spatiu, si nu doresc sa achizitioneze una cu incarcare verticala

    Raspunde
  7. pantera mov 8 Oct 2012 @ 20:23
    Raspunde
  8. raul 8 Oct 2012 @ 21:17

    @criserb: pai eu am luat o slim sa o pun la bucatarie sub blat, sa nu iasa in afara. nu am vrut sa o acopar ca am toate pe gri in casa.

    p.s. ne arati si noua poze cu noul birou ca mi am adus aminte?

    Raspunde
  9. criserb 8 Oct 2012 @ 23:00

    @pantera mov – 10x ;)

    @raul – inca nu l-am terminat, mai am nevoie de un cablu dar n-am ajuns la un magazin. Cum il termin iti arat.

    Raspunde
  10. Carmen 10 Oct 2012 @ 08:21

    @criserb:in momentul in care te hotarasti sa-ti iei o masina de spalat slim trebuie sa te uiti si la :
    – clasa de energie: A / A+ / A++ / A+++ ca sa sti cam cat vei plati curentul
    – capacitatea de incarcare – 4 / 5 / 6 / 6.5 kg – caci s-ar putea ca din cand in cand sa vrei sa speli mai mult de 10 tricouri sau camasi…
    – numarul de rotatii maxime de la stoarcere – 800 / 1000 / 1200 / 1400 – in functie de asta rufele tale vor fi mai jilave sau mai putin jilave cand le scoti de la spalat, iar procesul de uscare va dura mai mult ( la turatii mici) sau mai putin (la turatii mari) – in special ca vine iarna :)
    – apoi la toate facilitatile suplimentare oferite
    * posibilitate de programare start – programezi masina sa spele cand nu esti acasa, iar cand ajungi doar scoti lucrurile de la spalat si in caz de nevoie mai pui o sarja la spalat
    * clatiri suplimentare
    * programe scurte
    * programe speciale (pt lana, pt lucruri delicate, spalare manuala)
    Sper ca nu te-am zapacit de tot, dar m-am gandit sa-ti dau cateva directii astfel incat sa cumperi in cunostiinta de cauza.

    Raspunde
  11. alina 27 May 2014 @ 12:25

    eu vreau sa stiu la o masina slim daca invarte bine rufele,daca le spala. se poate baga o lenjerie de pat,de exemplu?

    Raspunde
  12. alina 27 May 2014 @ 12:27

    @serbanra – poti baga cantitate mare de rufe?

    Raspunde
  13. cristina 2 Feb 2015 @ 14:04

    si…pana la urma ce a ales? si eu am aceasta dilema..

    Raspunde
  14. Carmen 2 Feb 2015 @ 16:32

    @serbanra – imi pare rau sa te dezamagesc, dar Arctic apartine grupului Arcelik, care este firma turceasca. General Electric (partea de electrocasnice) face parte din Grupul Electrolux :)

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)