Sari la conținut

Manuale scolare pe stick

Romania nu este tara tuturor posibilitatilor, este tara tuturor aberatilor… aud azi la stiri ca mai au astia putin si voteaza o lege prin care se prevede sa le dea elevilor manualele pe stick…

Oare toti scolarii au calculatoare? oare cei din zona rurala, cei care se trezesc la ora 4-5 ca sa faca nush’ cati km pe jos pentru a ajunge la scoala au calculatoare? sau acum o sa-i punem sa mai faca cativa km pana la un prieten, sau undeva unde sa poata citi respectivele manuale?

Sau… amintindu-mi de vremea cand eram elev… imi faceam si eu ca tot omul fitzuici… le scriam de mana si macar parcurgeam materia in acest mod… dar cei din ziua de azi nici macar fitzuici nu o sa mai faca, o sa le listeze direct din manual iar materia o mai citeste draq… ce tare :)

Guvernantii astia chiar nu sunt normali… sau probabil unul dintre ei au afacereri in domeniul IT si trebuie sa vanda cuiva cantitatzi mari de stickuri…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
2 comentarii
  1. sip 15 Apr 2008 @ 08:18

    Fituicile o sa fie mult mai reusite si mai … citibile :d/

    Raspunde
  2. Alina 15 Apr 2008 @ 12:12

    Eu cred ca un guvernant tocmai si-a deschis firma de calculatoare si are super stoc de memorii :)
    Chiar ca sunt dusi cu pluta oamenii astia… Ei nu au sistem informatizat pus la punct, la mama mea la scoala daca ard cataloagele, pa si pusi toate notele copiilor si ei vb de manuale pe stick….

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)