Sari la conținut

Adrian Mutu imi multumeste

Stateam azi linistit in timp ce o asteptam pe Dana de la scoala si primesc un SMS de la Mutu :P Nu mai scap de spam nici pe telefonul mobil… sunt inconjurat de spam… pe mail, pe sms, pe strada mi se imparte spam… traim intr-o lume a spamului :(

adrian-mutu

Dar sa revin la subiect… si sa-i raspundem lui Mutu:

Nu Mutule nu esti ceea ce esti pentru ca eu tin la tine, pentru ca nu e asa, eu nu tin la tine si nu am tinut niciodata. Mie nu-mi plac drogatii, nu-mi plac oamenii care si-au creat o imagine in urma scandalurilor care si-au facut un nume din orice altceva decat din fotbal.

Chiar daca acum din ce vad la TV ai ajuns idolul multora, mie tot nu-mi placi… nu stiu de ce, dar nu vei ajunge niciodata in sufletul meu si niciodata nu vei putea sa te compari cu cei carora le esti urmas, cu Hagi, pentru ca tot iti place sa fii comparat cu el… Esti doar un jucator ca oricare altul pe cand Hagi… e un nume care nu l-a dobandit prin scandaluri de presa, prin droguri, prin gagicile cucerite… l-a dobandit acolo jos… pe teren.

Eu ti-as multumi daca nu as mai primi SMS-uri de genul celui de mai sus… pentru ca pana la urma nu-mi pasa de “Il Fenomeno”…

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
24 comentarii
  1. Canalia 15 Apr 2008 @ 05:56

    Pai cum, Mutu nu murise?!!

    Raspunde
  2. sip 15 Apr 2008 @ 06:33

    Ce ai cu baiatu ? A gresit si el, o data, … a dat un gol nemaipomenit ,recunosc .:)>-

    Raspunde
  3. Gabi 15 Apr 2008 @ 09:05

    Te rog sa apreciezi oamenii care au lucrat la aceasta campanie si-ti spun , in cunostinta de cauza, ca nu a fost usor deloc:). Sms-ul pe care l-ai primit nu-i face reclama lui Mutu, ci kanalului (D) pe care se difuzeaza.
    Recunoaste ca e o metoda de publicitate “altfeL”.

    Raspunde
  4. criserb 15 Apr 2008 @ 09:16

    @canalia – nu man, pe asta nu l-ai omorat inca :P

    @sip – se mai intampla… la naiba e atacant :)

    @Gabi – Metoda asta de publicitate ma enerveaza… primiesc zilnic tot felul de sms-uri ce ne le-am solcitat… Nu e de ajuns ca primesc mailuri nedorite, ca imi gasesc in parbriz tot felul de gunoaie cu “slabeste 35 de kg in x zile” si alte treburi de genul? acum trebuie sa suport si SMS-urile cu spam… Azi sunt cateva, dar in cateva luni pariez ca or sa fie mult mai multe pe zi, si atunci sa vedem daca o sa-ti mai placa asa de mult… ai cei ce au facut campania… puteau sa vina cu o idee mai originala… de exemplu sa-mi trimita o bere pe care sa scrie “sa nu te plictisesti in timp ce vizionezi IL Fenomeno”

    Raspunde
  5. mo 15 Apr 2008 @ 09:21

    serb, si mie mi a multumit! probabil suntem inscrisi pe vreun site ceva, altfel nu mi explic… si nu mai fi atat de pornit contra lui mutu, ca e si el om, nimeni nu e perfect! ah, doar TU:d

    Raspunde
  6. criserb 15 Apr 2008 @ 09:28

    Ce bine ma cunosti tu pe mine Mo :P :*

    Raspunde
  7. Gabi 15 Apr 2008 @ 09:31

    Nu vreau sa creez poleminici, asa ca eu ma opresc aici…
    Nu ma asteptam de la tine, care nu esti chiar strain de domeniul asta, sa reactionezi asa…

    Oricum spam-uri vei mai primi , chiar si pe mobil, si pentru asta trebuie sa te certi cu operatorul de telefonie mobila care vinde baze de date.

    Raspunde
  8. Adrian 15 Apr 2008 @ 09:59

    Trebuie sa te afli total pe langa domeniu ca sa spui ca e o metoda de publicitate “altfel” in sensul bun… cu atat mai mult e penibil sa spui ca trebuie apreciate eforturile celor care au lucrat la aceasta campanie. =))))))) In cazul de fatza ar trebui sa apreciem efoturile copywriter-ului? Oh Yeah! Ce slogan genial!!! =)))))

    Raspunde
  9. criserb 15 Apr 2008 @ 10:02

    Ai dereptate in legatura cu Operatorul de servicii… ia sa-l contactez :P

    Raspunde
  10. criserb 15 Apr 2008 @ 10:15

    Asa… am sunat, le-am zis ca nu mai vreau sa primesc nici un SMS de la Mutu si prietenii lui de la Kanal D sau alt sms pe care nu-l solicit si mi-au promis ca se rezolva… acum sa vedem :P

    Raspunde
  11. octavian 15 Apr 2008 @ 10:20

    Nu sunt te acord cu tine.

    Sunt multi care gresesc, multi care persista in greseala si putin care isi dau seama ca au gresit si revin la normal.

    Mutu este bun acum, nu pentru ca s-a drogat in trecut ci pt ca a muncit. Efortul lui este laudabil, pentru ca e greu sa revi dupa astfel de momente.

    Mesajul este ok, nu e cine stie ce gaselnita, dar e ok.

    Apropo, Adi, dupa ce ca tin cu tine, nu dai si tu un sms…
    :-w

    Raspunde
  12. criserb 15 Apr 2008 @ 10:22

    @octavian – chiar nu ma intereseaza daca Mutu e bun sau rau, nu-mi pasa, e doar problema lui si a celor ce urmaresc cu interes telenovele de la OTV… mie nu-mi pasa… tot ce vreau e sa nu mai primesc SMS-uri :P

    Raspunde
  13. Adina 15 Apr 2008 @ 15:23

    Aici cred ca este mai mult o problema legata de operatorul de telefonie mobila. In momentul in care semnezi un contract cu ei pe langa actele pe care ti le cer (act de proprietate, buletin etc etc – ma mir ca nu vor si arborele genealogic al intregii familii) exista o caseta mica pe care multi o ignora si in dreptul careia scrie ca esti de acord sa ti se trimita mesaje cu caracter comercial din partea Orange (caci despre Orange vorbim aici).

    Acum ce sa faci sa nu semnezi? Ca doar vrei telefon cu abonament nu? Sa apelezi la vreo instanta in legatura cu protectia datelor cu caracter personal? Ma intreb oare exista vreun precedent la noi? Ma indoiesc sincer caci traim in Romania, tara in care oamenii nu sunt invatati sa ia atitudine pentru ca pur si simplu multora nu le pasa sau ignora (s-au obisnuit cu o stare de fapt prost croita si indesata pe gat by default). Asta este, asa cum spuneai Cristi traim intr-o lume a spamului.

    Si eu am primit mesaj de la Mutu acum cateva minute. Oare daca ii raspund la mesaj o sa inteleaga ca nu vreau sa mai imi trimita mesaje pe telefon? :d

    Raspunde
  14. Verucic 17 Apr 2008 @ 13:06

    Dragii mei,

    clar nu ati inteles ce se intampla aici.
    Toti cei care ati primit acest SMS(care btw NU a venit de la nr 1835) ia ganditi-va …. NU ATI PARTICIPAT LA NICI UN JOC LA KANALD? O data ce e emisiune pe KanalD e clar ca e baza lor de date.
    Pentru ce sa vanda operatorii baze de date … cu ce? Ati bifat voi in contractul la operator ca va uitati la kanalD?

    Si da Gabi, bine zis … “Te rog sa apreciezi oamenii care au lucrat la aceasta campanie si-ti spun , in cunostinta de cauza, ca nu a fost usor deloc :) […] Recunoaste ca e o metoda de publicitate “altfeL”. “

    Raspunde
  15. Andreea 17 Apr 2008 @ 14:01

    In Ny s-a data o lege acum vreo doi ani impotriva acestor telefoane.Imi amintecs ca acum vreo 5 ani,imi suna telefon de cel putin 8 ori pe zi cu tampenii…si in general erau si insistenti al telefon,nu scapai de ei prea repede.De cand cu noua lege este ilegal sa te mai sune…dar asa o data la 3 zile tot mai “scapa” cate un intrus:-)) Intrunsfaist va fi lege si la voi,dar pana atunci veti fi in tate bazele de date posibile pt ca ingeneral ei comunic si isi dau informatiile de la o agentie la alta…
    Un alt lucru care vad ca se face cu foarte multa impudenta acolo…toata lumea isi da data de nastere si numarul de buletin …asa la oricine.Se pare ca inca nu va este frica de furtul de identitate.Toata lumea este sincerca si-si pune pana si pe Hi5 data de nastere corecta/:)

    Raspunde
  16. Adina 17 Apr 2008 @ 14:16

    @Verucic: nu, nu am participat la nici un concurs la Kanal D, poate ca datorita faptului ca nu ne uitam la Kanal D.

    Raspunde
  17. criserb 17 Apr 2008 @ 14:18

    Asta e un canal de televiuziune? :) ma gandeam ca alt soi de canal…

    Raspunde
  18. octavian 17 Apr 2008 @ 14:20

    In Caracal s-a dat o lege impotriva sms-urilor trimise ilegal. Imi amintesc ca avum vreo 4 ani, imi suna telefonul de cel putin 12 ori pe zi sa ma cheme pe camp la munca, diferite promotii (sapi doua randuri de rosii si primesti un cartof gratuit; culegi 3 saci de cartofi si devi fruntasul orasului, etc).

    De cand cu noua lege, numai te suna nimeni, din cand in cand in fata usi te asteapta o duba de politie sa te ia fortat la munca.

    Mentionez ca in momentul muncii pe camp, absolut nimeni nu mi-a cerut datele personale.

    Raspunde
  19. Verucic 17 Apr 2008 @ 14:20

    lol :)
    poooaaaate 8-| nici eu nu ma uit, insa lucrez in domeniu, chiar “in mijloc” :(

    acum pe bune, sms-u a venit de la 1835 ?

    Raspunde
  20. criserb 17 Apr 2008 @ 14:23

    nah… sms-ul a venit o data cu primul porumbel calator :)

    Raspunde
  21. Adrian 17 Apr 2008 @ 14:26

    Evident, nu conteaza cat de mult te deranjeaza pe tine cristi “SPAM-ul” asta… nu conteaza nici daca ai cerut sau nu sa primesti mesaje publicitare, nu conteaza nici daca cineva foloseste o baza de date cu numere legal sau nu… nu conteaza chiar nici daca aceasta campanie a fost sau nu un afront adus consumatorului… Ceea ce conteaza cu adevarat este ca… “e o metoda de publicitate “altfeL”! ;)

    Pana una alta, e doar un simplu SMS, n-ar trebui sa ne deranjeze chiar atat de mult…

    Raspunde
  22. criserb 17 Apr 2008 @ 14:27

    @octavian – de cand au ajuns cu telefonia mobila in Caracal?

    Raspunde
  23. octavian 17 Apr 2008 @ 14:30

    Telefoanele au fost interzise la fel ca in Ny, dar acum portul de telefon este legalizat.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)