Sari la conținut

GPS on iPhone – iGo

Nu m-am indoit nici o clipa ca atunci cand am dat o gramada de bani pe iPhone nu as fi facut un lucru bun. Mi-am luat cel mai cool telefon, pot sa ascult muzica pe el, pot sa am toate pozele la mine, pot sa ma uit la filme pe el si se pare ca acum o sa pot sa-l folosesc si ca GPS.

Vestea buna vine de aici, se pare ca a fost lansat la CeBIT.

Si aici un mic demo :D abia astept sa apara pe piatza :)

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
9 comentarii
  1. Tudor 10 Mar 2008 @ 16:14

    de cand iPhone-ul citste .exe… din cate vad eu momentan pe net… iGo ruleaza numai si numai pe WM… pentru ca e .exe… :-??… sau au modificat executabil-ul si l-au facut .gtpa sau .umac…. eu am un apple… MacbookPro… si un iPod Touch de 16gd…. wel, nici cum n-am putut sa instalez un emulator care sa deschida .exe….nici pe mac… si nici pe iPod… deci prin concluzie nici iPhone’ul n-ar trebuii sa poata… :-??… daca merge si pe iPod touch… imi iau si eu… .dak este adevarata faza cu gpsul… oricum… mijto blog-ul tau.. :) keep it on… :)

    Raspunde
  2. Tudor 10 Mar 2008 @ 16:15

    *well… :))

    Raspunde
  3. criserb 11 Mar 2008 @ 07:59

    Hmmm… acum nu stiu in ce forma o sa apara iGo pt iPhone… dar cu siguranta o sa apara… probabil ca or sa scoata iGo-ul in platfoema de Mac… nu cred ca or sa puna windows pe el :)

    Raspunde
  4. Radu 12 Apr 2008 @ 10:31

    A aparut sub forma aceasta ^^

    click aici

    Raspunde
  5. eddy 12 Jun 2008 @ 23:01

    ceea ce au facut cei de la cebit a fost cam asa: au avut un receptor gps dar care avea softul igo instalat pe el. s-au conectat prin intermediul browserului safari din iphone la receptor si au simulat navigarea.
    nu au instalat igo pe iphone, ci doar au accesat igo prin interfata web de pe iphone.

    Raspunde
  6. eddy 12 Jun 2008 @ 23:02

    si sa nu uit: au accesat receptorul gps prin wifi

    Raspunde
  7. criserb 13 Jun 2008 @ 08:52

    mda… dar uite ca acum a aparut si modelul cu GPS incorporat :) abia astept sa apara si la noi.

    Raspunde
  8. zbarlicy 6 Sep 2009 @ 14:18

    eu am instalat gps pe iphone.iGO .functioneaza perfect.arata orice detaliu :km ,durata ,taxa drum ,starea drumului etc . lipseste recptorul gps :((

    Raspunde
  9. coco80coco 11 Feb 2011 @ 00:35

    Am un iphone 3gs si am instalat pe el iGo, totul a decurs normal dar in momentul cand dau drumul la aplicatie imi apare pe ecrean cum ca receptorul gps ieste oprit. Poate cineva sa ma scoata din ceata?

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)