Sari la conținut

Bucurestiul in 1964

preview Am descoperit ceea ce pot numi o micuta comoara, am gasit cateva fotografii facute de un cetatean american in Bucurestiul anului 1964. Fotografiile se prezinta sub forma unor diapozitive stereografice, lucru cu atat mai interesant. Nu par facute de un profesionist dar puse cap la cap imaginile se transforma intr-un reportaj de calitate.

In total sunt 28 de imagini dar le-am selectat doar pe cele interesante. Pentru ca sunt stereo, imaginile pot fi vizualizate tridimensional cu ajutorul unor aparate speciale. Nu este cazul nostru, pe internet trebuie sa ne limitam la 2D.

[contiuare]

Un articol foarte misto scris de Alex Galmeanu, mi-a placut si vi-l recomand.

[10x Anca]

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
4 comentarii
  1. sip 29 Jan 2009 @ 17:29

    Unii s-au nascut mai tarziu …:((

    Raspunde
  2. Ghiocel07 29 Jan 2009 @ 20:31

    Cata ordine, cata curatenie, cata decenta, cata civilizatie. O lume de mult apusa in “minunata” noastra capitala. Si totusi, si atunci locuiau acolo oameni. Impresionant si plin de melancolie, mai ales pentru cei care au trait in Bucuresti acele timpuri.

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)