Sari la conținut

Buda de acasa

Daca Arhi are o problema cu flatulatiile, Maddy cu usile care nu sunt de jos pana sus eu am o problema cu tronurile din deplasare.

Nu-mi dau seama exact care e problema dar cert este ca nicaieri nu-i ca acasa, sau mai rau este cand nici macar nu pot sa compar cu acasa.

Nu e ca si cum nu as vrea,  vreau, din tot sufletul :D dar nu pot, nu am tragere :(

Au fost cazuri in care am fost in concediu si n-am fost la baie 9 zile… nu vreau sa va spun ce naspa e… ingrozitor.

Dar si "acasa" asta e relativ pentru ca "acasa" de fapt reprezinte locurile familiare, in care ma simt bine si astea nu sunt multe… acasa, la munca, la Raca :) iar acasa… si cam atat.

Buzile publice ma infioara… acolo nu m-am simit niciodata bine si de ceva ani am incetat a le folosi pentru un animit timp de probleme…

Buda este ceva sacru :) un loc in care esti tu cu tine si cu gandurile tale, poate cu niste reviste, poate cu laptopul… de obicei cele mai marete idei imi vin acolo, si pentru asta am nevoie de confort… pe langa toate astea nu-mi place sa ma grabeasca nimeni… asta poate din cauza ca sunt ardelean si eu nu ma grabesc niciodata, prin definitie :P

Vreau sa stiu daca chiar nu sunt eu pe treaba mea sau mai sunt si altii ca mine. Voi cum va simtiti atunci cand imprumutati o buda mai putin familiara?

Ti-a placut acest articol?
comentarii Facebook
11 comentarii
  1. stan georgian 13 Nov 2008 @ 11:12

    la mine mai ramane nu vrea sa iasa tot:d

    Raspunde
  2. maddy 13 Nov 2008 @ 11:40

    dc tot vorbim de asta, buzile ecologice ma ingrozesc. acu 2 ani la TM Base am mestecat guma vre`o 4 ore si de abia am baut un pic de apa ca sa nu fiu nevoita sa fac pipi :)

    Raspunde
  3. 007 13 Nov 2008 @ 20:36

    eu mi-am luat laptop special pt buda…pasul doi a fost iphone-ul… :”>

    Raspunde
  4. octavian 13 Nov 2008 @ 20:38

    mie nu-mi place la buda, stau max 30 sec acolo, ma duc in ultimul moment :D

    Raspunde
  5. maria 13 Nov 2008 @ 20:42

    Si eu urasc budele publice. Intr-o excursie(cu 2 barbati) m-am abtinut 7 zile :)
    Cu toate astea, atunci cand am fost gravida, am fost nevoita sa incerc cam toate budele din Bucuresti(restaurante, parcuri, malluri, mc-uri) :D

    Raspunde
  6. octavian 13 Nov 2008 @ 20:45

    La Titan in parc, este o buda super misto, la intrarea A.I.Cuza, se curata singura dupa orice folosire… inca nu am fost nevoit sa o incerc.

    Raspunde
  7. andrey91 13 Nov 2008 @ 21:02

    la Buda te mai uiti pe o revista sau mai butonezi telefonul

    Raspunde
  8. criserb 13 Nov 2008 @ 21:56

    @maddy – pipi fac oriunde, dar deh… eu am noroc sa fiu baiat :P

    @007 – la fel am facut si eu, dar pana la urma tot laptopul e mai bun :)

    @maria – te inteleg, eu am fost intr-o excursie in care m-am abtinut 9 zile. Am mancat orice numai sa merg la baie, iaurt cu pepene rosu, cu bere cu vin, cu fructe… si… nimic…

    @octavian – cum poti sa zice ca e super daca nu ai incercat-o?

    @andrey91 – si daca nu iti cumperi reviste?

    Raspunde
  9. raca 14 Nov 2008 @ 13:42

    Dupa cum povesteam si ieri (la masa :) )…

    Ieri am fost la ultimul etaj al cladirii companiei – acolo unde sta doar Zeul, adica seful al’ mai mare. In timp ce eram la pisoar, ma intrebam ce conversatie pot sa fac daca apare omul la pisoarul de langa mine.:-?

    – Discutii strategice purtam cu hartii si pixul (cu pasta ;) ) in mana, deci pica…
    – Sa-i cer salariu mare mi-ar fi fost frica (daca il emotionez si isi pierde directia?). Probabil ca strategia asta a fost incercata la un moment-dat – de unde si expresia ca “sefii se p..a pe tine daca le ceri mai multi bani” :D
    – As mai fi putut sa-l complimentez sau sa-l tin de mana… poate as fi rezolvat problema salariului, dar omul e casatorit si prea batran ca sa-si mai schimbe gusturile (chiar daca stim cu totii ca sunt atragator :P )

    Concluzia e trista, chiar daca n-a aparut nimeni am avut cel mai scurt si nelinistit pipi din istorie :(

    A, si mai e o concluzie dupa pranzul de ieri, Octavian are o notiune foarte hiperbolica despre expresia “full of shit” :))

    Raspunde
Comentează și tu

Sfat: Inainte de a apasa butonul de mai jos asigura-te ca ai folosit un limbaj decent si ca nu te cheama “masina de spalat”, daca nu vrei ca vorbele tale sa ajunga in spam ;)